AAMES OY

DATA GROUP HELSINKI KESKUSTA
Bulevardi 17, 00120 Helsinki
p. 09 693 1414

etunimi.sukunimi@aames.fi

 

Jaa sisältö

Yksi kumppani -kaikki palvelut!

Aames Oy on IT-palveluita- ja ratkaisuja tarjoava yritys Helsingin Bulevardilla. Saat meiltä saman katon alta kaikki toimintaasi tehostavat yritysohjelmistot sekä IT-palvelut ja konsultoinnin. Olemme alan huippuosaaja ja meillä on vahva erityisosaaminen erilaisilla toimialoilla. Automatisointi, integrointi ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat tekemään yrityksesi arjesta sujuvampaa ja tuloksesta parempaa.

Tärkeintä meille on olla ketterä ja joustava asiantuntijaorganisaatio, joka miettii oikeaa, kustannustehokasta ja parasta ratkaisua yhdessä kanssasi kulloiseen sekä myös tulevaan tarpeeseesi. Tästä syystä yhä useammin ratkaisuehdotuksemme kääntyvät pilvipalveluihin niiden skaalautuvuuden, kustannustehokkuuden ja hyötyjen vuoksi.

Kontakti on tärkeä

Vaikka toimintamme onkin siirtynyt suureksi osaksi verkkoon, silti ihmistenvälisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen on säilyttävä. Kehittyneistä järjestelmistä huolimatta ihmistä ei saa sivuuttaa, sillä laitteet eivät vielä kaikesta kehityksestä huolimattakin osaa vielä ajatella.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Palvelukokemus on aina asiakkaamme ja meidän yhteinen matka, joka kuljetaan yhdessä loppuun asti. Haluamme olla matkassa aidosti läsnä ja tavoitteenamme on olla luotettava kumppani asiakkaillemme pitkään. Yhtä lailla tärkeää on, että asiakkaallamme on vain yksi numero, johon soittaa tarpeen tullen.

 

Ota yhteyttä

AAMES OY

DATA GROUP HELSINKI KESKUSTA
Bulevardi 17, 00120 Helsinki
p. 09 693 1414

etunimi.sukunimi@aames.fi

 

Jaa sisältö