Huomasitko, että Visma Attach -älypuhelinsovelluksesta on julkaistu uusi versio? Viime versiopäivityksestä lähtien Visma.net Expense -matka- ja kululaskuohjelmistoon liitetty mobiili-app siirtää kuvan lisäksi myös tietoa.

Tärkeitä kulukuitteja ei kannata säilöä taskun pohjalle, vaan lähetä ne suoraan Expense matka- ja kululaskujärjestelmään sitä mukaa kun kuitteja kertyy.

Nyt kuittikuvaan voi Visma Attachissä liittää tiedon kulun tyypistä, päivämäärästä, summasta, valuutasta ja tarkoituksesta. Kuvan valinta Visma.net Expensessä esitäyttää antamasi tiedot kululaskulle. Tämän lisäkehityksen myötä kululaskun tekeminen on siis entistäkin näppärämpää!

Käytettävyysparannukset ovat nyt Visma Expensen kehityksen kärkihankkeita. Uutta käyttöä helpottavaa kehitystä on luvassa myös kesäkuun päivitysversiossa. Itse en ainakaan malta odottaa! Pysy sinäkin kuulolla uutuuksistamme, ja kun haluat helpottaa kuittirumbaa, muista silloin Visma.net Expense.

Katso videoltamme, kuinka helppoa matka- ja kululaskujen hyväksyntä on.

PS. Muistat varmaan, että Visma.net Expensellä yrityksesi käyttäjät voivat kirjata matka- ja kululaskunsa millä laitteella tahansa, missä päin maailmaa tahansa. Koko yritykselle yhteisessä järjestelmässä hoidat myös matka- ja kululaskujen hyväksynnän ja maksatuksen.
-Sari Kantokoski, Tuotepäällikkö, Visma.net Expense-

Data Group Helsinki keskusta, Aames Oy 15.09.2017