Jaa sisältö

DATA GROUP HELSINKI-KESKUSTA – AAMES OY

Ketterä ja joustava asiantuntijaorganisaatio– alansa huippuosaaja!
Aames Oy on IT-palveluita- ja ratkaisuja tarjoava yritys Helsingin Bulevardilla. Yli 70 vuoden aikana olemme seuranneet koko kehityskaaren kirjoituskoneista ensimmäisiin tietokoneisiin ja myöhemmin pilvipalveluihin, jotka ovatkin yksi meidän ydinosaamista tänä päivänä.

Asiantuntijamme auttavat Sinua!
Tärkeintä meille on olla asiantuntijaorganisaatio, joka miettii oikeaa, kustannustehokasta ja parasta ratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa heidän kulloiseenkin sekä myös tulevaan tarpeeseen. Tästä syystä yhä enemmän ratkaisu ehdotukset kääntyvät pilvipalveluihin niiden skaalautuvuuden, kustannustehokkuuden ja hyötyjen syystä. Yhtä lailla tärkeää on, että asiakkaalla on vain yksi numero, johon soittaa tarpeen tullen. Tämän päivän liiketoimintamme kärki on yritysohjelmistoissa, eli esimerkiksi taloushallinnon toiminnanohjauksessa.

Visman Gold Certifield Partner
Olemme Visman Gold Certifield Partner ja pääyhteistyökumppani pääkaupunkiseudulla. Laaja tarjontamme Visman ohjelmistoissa luo asiakkaille edellytykset valita sopivimmat ohjelmistoratkaisut ja palvelut yrityksen elinkaaren mukana muuttuviin tarpeisiin.

Aameksen asiantuntijuus sisältää monimuotoisia toiminnanohjauksen ratkaisuja: taloushallinnon, ostotoimintojen ja henkilöstöhallinnon. Tämän päivän ydinosaamista ovat erilaiset mobiiliratkaisut, langattomuus, ulkoistaminen ja päätelaitteista riippumaton käyttö.

Kontakti on tärkeä.
Vaikka toimintamme onkin siirtynyt suureksi osaksi verkkoon, silti ihmistenvälisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen on säilyttävä. Kehittyneistä järjestelmistä huolimatta ihmistä ei saa sivuuttaa, sillä laitteet eivät vielä kaikesta kehityksestä huolimattakin osaa vielä ajatella.

Pyrimme olemaan luotettava kumppani asiakkaillemme pitkään. Uskomme että pitkät asiakassuhteet syntyvät ammattitaitoisella, henkilökohtaisella palvelulla, ajantasaisella hinta-laatu-tasolla ja toimitusvarmuudella.

Tutustu tarkemmin meihin esittelymme avulla!

Jaa sisältö