Visma.net

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (erp) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

Jaa sisältö

Visma.net Logistiikka

Visma.net Logistiikka on materiaalihallinnon kokonaisratkaisu, jossa varaston, ostojen ja myynnin toiminnot yhdistyvät saumattomasti taloushallintoon. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Visma.netin avulla tiedät aina milloin ostaa ja milloin myydä oikeaan hintaan.

Tuottavampi varasto
Automaation ansiosta löydät helposti oikean tasapainon varaston koossa tekemättä kompromissia toimitusvarmuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. Monipuolinen tuoterekisteri tukee kaikenlaisia tuotteita ja nimikkeitä ja kattavat myynti- ja ostotoiminnot saadaan sovitettua yrityksesi prosesseihin. Sinulla on aina ajantasainen tieto varaston sisällöstä, vaikka varastoja olisi useita ja samaa tuotetta eri varastoissa. Luo halutessasi juuri teille sopiva näkymä tietojen tarkasteluun.

Vauhtia kassavirtaan
Kun myynnin ja varaston toimintoja automatisoi, eivät laskusi jää lähtemättä yhden ihmisen kiireiden takia. Suoraviivainen prosessi myynnistä laskutukseen tarkoittaa nopeampia maksusuorituksia eli enemmän kilinää tilillesi. Myynti- ja ostotilaukset yhdistyvät sujuvaksi prosessiksi. Myytävien tuotteiden saatavuustilanne sekä myyntikatteet ovat helposti nähtävissä. Voit luvata asiakkaillesi toimitusaikoja, jotka pitävät, vaikka tuote toimitettaisiin suoraan toimittajan varastosta asiakkaalle. Tilaukset saadaan nopeammin käsiteltäväksi, kun voit syöttää ne järjestelmään missä vain. Sinulla on mahdollisuus liittää verkkokauppasi tai extranettisi Visma.net Logistiikkaan nykyaikaisen rajapinnan kautta.

Helpompaa ostamista
Älä varmista toimitusvarmuuttasi suurella varastolla, vaan osta tuotteita kustannustehokkaasti vain juuri sen verran, että pidät asiakkaat tyytyväisenä. Visma.net ohjelmistolle ei ole merkitystä onko yritykselläsi varastoitavia tuotteita satoja tai tuhansia, ostaminen voidaan hoitaa vähällä vaivalla tai halutessasi jopa automaattisesti. Ohjelmisto hoitaa puolestasi täydennysparametrien laskennan, jolloin voit käyttää ennen rutiineihin kuluneen aikasi logistiikan prosessien kehittämiseen.

 

Ota yhteyttä!

Visma.net

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (erp) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

Jaa sisältö