Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella

Jos helppous on sinulle avainsana ohjelmiston valinnassa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan - ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana.

Visma Nova pienille ja keskisuurille yrityksille

Visma Nova on helppokäyttöinen ja joustava valinta sinulle, jos et tarvitse talous- ja materiaalihallinnon pidemmälle vietyjä ominaisuuksia.
Visma Nova sisältää talous-, henkilöstö- ja materiaalihallinnon toiminnot, joista voidaan muodostaa yrityksesi tarvitsema kokonaisuus tarvitsemallesi käyttäjämäärälle. Ohjelmistoa on helppo laajentaa yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Toimialaratkaisuja

Visma Nova sisältää useita eri toimialoja tukevia ominaisuuksia. Suurimpia ohjelmistoa käyttäviä toimialoja ovat teollisuus- ja tukkusektorit sekä tilitoimistot. Visma Novan ominaisuudet ja joustavuus ovat tehneet ohjelmistoratkaisusta suositun näiden toimialojen lisäksi myös useilla
muilla toimialoilla.

Tai haluaisitko kuulla lisää Visma Novasta?
Jätä yhteydenottopyyntösi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Visma Nova vuodenvaihdeopas 2018
Suosittelemme tutustumaan vuodenvaihdeopas Novaan. Oppaassa on kuvattuna eri Nova-ohjelmien vuodenvaihteeseen liittyvät toiminnot ja prosessit.

Ota yhteyttä