Kiinteistöhallinta ja isännöinti

Kiinteistöhallinnan ja isännöinnin ammattilaisena tarvitset toimivat työkalut päivittäisten asioiden tehokkaaseen ja tulokselliseen hoitamiseen sekä toimivaan viestintään ja asiakaspalveluun. Vahvuuksiamme ovat asiantuntijoidemme syvällinen toimialatuntemus sekä toimialan erityispiirteiden mukaan tuotetut ohjelmistoratkaisut.

Visma Fivaldi -Yksi järjestelmä - moneen tarkoitukseen.

Tilitoimistot

Tilitoimistoille tarjoamiemme ratkaisuiden lähtökohtia ovat massatoiminnot ja automaatiot, joustava ja monipuolinen raportointi sekä tilitoimiston ja sen asiakkaiden sujuva yhteistyö. Kattavat kokonaisjärjestelmät mahdollistavat tietojen kertakirjauksen ilman erillisiä siirtoja sekä sähköisen raportoinnin niin asiakkaille kuin viranomaisillekin.

Visma Nova - Markkinoiden kestosuosikki

Visma Fivaldi -Yksi järjestelmä - moneen tarkoitukseen.

Tukkukauppa

Tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksessä koko toimitusketjun hallinta on tärkeässä roolissa liiketoiminnan tehokkuuden ja onnistumisen kannalta. Työvälineiden tulee olla luotettavia, joustavia ja tukkuliiketoimintaan mukautuvia. Visman laaja ERP-kokonaisuus on toteutettu nämä tarpeet huomioiden. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä langattomiin työkaluihin, jotka selainpohjaisina toimivat myös mobiililaitteilla.

Visma Nova - Markkinoiden kestosuosikki

Visma Liikkuvan Työn ratkaisut - Moderni työkalu työn hallintaan

Visma.net - Edelläkävijöiden ERP

Urakointi

Urakointitoimialan yrityksille suunnattu laaja toiminnanohjauksen järjestelmäkokonaisuutemme on toteutettu toimialan erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Toimialan erikoissovellukset on yhdistetty talous-, materiaali- ja henkilöstöhallintaan. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen urakointialan tuntemukseen sekä moderneihin selainpohjaisiin työkaluihin, jotka toimivat myös mobiililaitteilla.

Visma Nova - Markkinoinnin kestosuosikki

Visma Liikkuvan Työn ratkaisut - Moderni työkalu työn hallintaan

Visma.net - Edelläkävijöiden ERP