Visma.net on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde.

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (erp) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

Mitä sovelluksia tarvitset toiminnanohjaukseen nyt – tai tulevaisuudessa? Visma.netin yhteen pelaavista palveluista valitset nyt tarvitsemasi, ja laajennat palvelua yrityksesi kasvaessa.
Koska Visma.net haluaa pitää sinut aina teknologian aallonharjalla, kehitystyömme ei pysähdy hetkeksikään. Asiakkaanamme saat käyttöösi toiminnanohjauksen uusimmat sovellukset ennen kilpailijoitasi. 

Logistiikka - Toiminto kertoo, mitä pitää ostaa ja milloin, jotta tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille oikeaan aikaan. Toimivalla logistiikalla vaikutat positiivisesti yrityksen taseeseen, henkilöstön ajankäyttöön ja asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Taloushallinto - Visma.net Taloushallinnon avulla pystyt tehostamaan yrityksesi taloushallinnon osa-alueita ja prosesseja. Minimoi paperien ja manuaalisen työn määrää, päällekkäisiä ja turhia työvaiheita.

Matka- ja kululaskut - Kuitit eivät enää unohdu lompakon pohjalle, kun matka- ja kululaskujen kuittirumban voi hoitaa välittömästi ja kertaheitolla mobiilisovelluksella. Visma.net Expensestä saat aina ajantasaisen tiedon laskuista, luottokorttitapahtumat suoraan järjestelmään.

Haluatko kokeilla ensin itse? Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta. Tilaa tunnukset ja kokeile helpompaa matka- ja kululaskujen kirjaamista kuukauden ajan. Tilaa koekäyttötunnukset täältä

Palkanlaskenta - Ohjelma on kehitetty yhdessä palkanlaskennan asiantuntijoiden kanssa palvelemaan erityisesti pk-yrityksiä. Palkanlaskentarutiinit ja -raportoinnit hoituvat tehokkaasti pilvipalvelun kautta myös tilitoimistosi kanssa. Palkanlaskenta on saatavilla myös erillisenä palveluna.