Työn Uusi Suunta -päättäjäseminaari 11.10.2018

 

Yritysten toimintaympäristö ei ole koskaan muuttunut yhtä nopeasti kuin tässä hetkessä. Teknologia kehittyy, automaatio lisääntyy ja hyödynnettävissä olevan datan määrä kasvaa. Robotit, koneoppiminen ja tekoäly tulevat osaksi yritysten arkea. Miten yritys voi huolehtia kilpailukyvystään muuttuvassa maailmassa?

Näihin osa-alueisiin paneudutaan syksyllä ensimmäistä kertaa järjestettävässä Visma Softwaren Työn Uusi Suunta -päättäjätapahtumassa. Tapahtuma kokoaa yhteen asiantuntevia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja, jotka saavat kuulijan katsomaan työelämän kehitystä uudesta näkökulmasta.

Visman näkemys on, että yrityksen menestymisen avaimet löytyvät kolmesta tekijästä: vahvasta visiosta, datasta ja ihmisistä. Näihin teemoihin pureudutaan päivän aikana pintaa syvemmälle, joten saat sylillisen uusia ideoita vietäväksi omaan työyhteisöösi. Tapahtuma on suunnattu yritysten päättäjille.

 

Tapahtuma pähkinänkuoressa

Mitä? Työn Uusi Suunta -päättäjäseminaari

Missä? Clarion Hotel Helsinki (Jätkäsaari)

Milloin? torstaina 11.10.2018, klo 9-19

Hinta? Maksuton

 

Tapahtuman teemoina toimivat visio, data ja ihmiset. Päivän aikana tullaan kuulemaan puheenvuoroja sekä paneelikeskusteluja näiden teemojen ympäriltä. Tapahtumassa ei tulla esittelemään tuotteita, vaan tarkoitus on puhua työn tulevaisuudesta astetta korkeammalla tasolla. Lavalla tullaan näkemään mm. miten sisaryrityksemme Mambot-robotti lavalla ollessaan oppii koneoppimisen avulla kommunikoimaan Visma.net ERP -ohjelman kanssa. Paikalla tapahtumassa on myös konsernimme toimitusjohtaja Øystein Moan.

Ilmoittautuminen tapahtuu: http://tyonuusisuunta.fi