Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? 

Työnteko sujuu, kun työkalut ovat kunnossa. Kun yrityskäyttöön hankittavassa koneessa huomioidaan kaikki tehokkaaseen työntekoon vaikuttavat tekijät, turvataan vaivaton työskentely, vältytään ylimääräisiltä katkoksilta ja varmistetaan työn tulosten säilyvyys.

Sopivan valinnan tekemisessä kannattaakin hyödyntää asiantuntijan apua, jotta löydetään juuri omaan tarkoitukseen sopiva ja kokonaiskustannuksiltaan edullisin laite.

Millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta arkinen aherrus on mahdollisimman sujuvaa?

  • Mihin tarkoitukseen laitetta käytetään?
  • Teetkö töitä konttorilla, kotona vai tien päällä?
  • Kuinka paljon suorituskykyä tarvitaan?
  • Miten laite yhdistyy muihin laitteisiin ja verkkoihin?
  • Voidaanko laite kytkeä telakkaan?
  • Mitä muita järjestelmiä yrityksellä on käytössä?
  • Missä ja milloin mahdolliset takuukorjaukset hoidetaan, jos ja kun jotain menee pieleen?
  • Onko laite heti valmis käyttöön?
  • Kuinka tietoturvasta huolehditaan?

Sopivan valinnan tekemisessä kannattaakin hyödyntää asiantuntijan apua, jotta löydetään juuri omaan tarkoitukseen sopiva ja kokonaiskustannuksiltaan edullisin laite.

Miltä tämä kuulostaisi: Kartoitamme tarpeesi, ja valitsemme juuri käyttöösi sopivan laitteiston. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus testatuista ja hyväksi havaituista ratkaisuista. Saat laitteen asennettuna käyttövalmiina ja tarjoamme ylläpitopalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia tekniikasta.

Entä jos?

Entä jos maksaisit ainoastaan tietokoneen tuomista hyödyistä, et omistamisesta?

Sinulla olisi aina käytettävissäsi laadukas päivitetty laite, ohjelmistot, tietoturva, varmuuskopiointi,  vakuutukset, tuki ja tarvittavat huollot. Loisimme valmiiksi niin hyvän järjestelmän, että virhetilanteita syntyisi mahdollisimman harvoin. Jos jokin kuitenkin menisi vikaan, saisit nopeasti apua ja käyttökatkos jäisi hyvin lyhyeksi.

Tarpeidesi muuttuessa laite ja palvelut päivitettäisiin sopiviksi. Tasaisen kuukausimaksun ansiosta hankinta ei sitoisi pääomaa ja kulut olisi helppo budjetoida etukäteen.

Siksi tämän hankintatavan valitsevatkin yhä useammat yrittäjät.

Asiakkaamme kertovat:

Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen hyödyntää 3D-suunnittelussa Fujitsun tehotyöasemia

”Luotan Data Group Seinäjoen suosituksiin ja omiin käyttökokemuksiini. Erinomaista laatua ei kannata vaihtaa huonompaan.”

Ypäjän Hevosopisto valitsi IT-kumppaneiksi Data Group Loimaan

”Laitan vikailmoituksen huollon asiakaspalveluun ja saan vastauksen todella nopeasti. Korjaaja tulee paikalle seuraavana työpäivänä.”

Data Group Tuusula ja Fujitsu ovat Eco-Parosen luottotoimittajia

”Yhteistä taivalta on takana 10 vuotta. Fujitsun laitteita suosin, koska olen itse testannut laitteet, ja vaativana käyttäjänä olen ne hyväksi todennut.”

Data Group 04.03.2018