Palkkatietoilmoitukset automaattisesti Tulorekisteriin 

Visma.net Payroll palkanlaskennan ja Visma.net Expense matka- ja kululaskun Tulorekisteri-ilmoittaminen on toteutettu tapahtuvaksi automaattisesti ohjelmistorajapinnan kautta.

Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Visma Payroll toimii selaimella, joten se on ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa.

Visma.net Payroll ja Tulorekisteri

Visma.net Payroll palkanlaskentaan Tulorekisteri-ilmoittaminen on toteutettu tapahtuvaksi automaattisesti ohjelmistorajapinnan kautta. Toteutuksen avulla Tulorekisteri-ilmoitukset voidaan lähettää suoraan palkkojen maksuun laittamisen jälkeen Visma.net AutoReport -pilvipalvelun kautta eteenpäin Tulorekisteriin. Saman palvelun kautta saadaan myös kuittaukset lähetysten perillemenosta.

Haluan lisätietoa palkkaohjelmasta

 

Matka- ja kululaskut missä ja milloin sinulle sopii 

Helppo tapa käsitellä matka- ja kululaskuja

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka.

Unohda paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Visma.net Expensen Tulorekisteri-ilmoittaminen on toteutettu tapahtuvaksi automaattisesti ohjelmistorajapinnan kautta. 

 

Haluan lisätietoa palkkaohjelmasta