Jaa sisältö

Luokassaan pienin ja tehokkain 13-tuumainen kannettava, Dell XPS 13, vahvistaa asemaansa markkinoiden tyylikkäimpänä premium-kannettavana, ja on nyt entistä parempi.

Lähes reunaton InfinityEdge-näyttö tarjoaa upean käyttökokemuksen niin työpisteellä kuin tien päällä, olipa käytössä sitten Full HD-näyttö tai upea 4K-kosketusnäyttö. Ainutlaatuinen näppäintuntuma ja erittäin tarkka kosketuslevy takaavat käyttömukavuuden missä vain. Huippuluokan materiaalit henkivät tinkimätöntä laatua, ja koneen kiillotettu platinahopeapinta todella loistaa. Valittavissa on Windows 10 Pro -malleja sekä Ubuntu 18.04 -käyttöjärjestelmällä toimitettavia Developer Edition -malleja.

Ainutlaatuinen näkymä, täysin uusi verkkokamera

Kannettavan verkkokamera on siirretty takaisin näytön yläreunaan. Näyttöraamin ohuudesta ei kuitenkaan tingitä, sillä Dell on rakentanut kannettavaan maailman pienimmän HD-verkkokameran. Uusi neljän elementin objektiivi sisältää enemmän elementtejä kuin tyypillinen verkkokamera, mikä mahdollistaa terävän videokuvan koko alueella.

Parannettu helppokäyttöisyys

Uusi muuttuvan vääntömomentin saranamalli mahdollistaa helpon avauksen yhdellä kädellä. Se myös tekee näytöstä entistä vakaamman myös liikkeessä ollessa tai valinnaista kosketusnäyttöä käyttäessä. Virtapainikkeeseen integroidun sormenjälkilukijan avulla on mahdollista kirjautua sisään vain yhdellä kosketuksella.

Entistä tehokkaampi, entistä kevyempi

Dell XPS 13 on rakennettu vain 11 tuuman kokoisen kannettavan runkoon, joten se on pienen kokonsa johdosta hyvä valinta esimerkiksi junassa ja lentokoneessa työskentelevälle. Uudet 8. sukupolven Intel® Whiskey Lake -neliydinsuorittimet tarjoavat parempaa suorituskykyä myös silloin, kun käynnissä on useita sovelluksia. Lisäksi Dellin oman virranhallinnan avulla käyttäjät voivat mukauttaa kannettavan tietokoneensa äänekkyyttä (tuulettimen nopeus), lämpötilaa ja suorituskykyä. XPS 13 on ensimmäinen kannettava tietokone, joka on varustettu lämmönhallinnan GORE™-eristyksellä. Se takaa ilmaa pienemmän lämmönjohtavuuden ohuessa ja joustavassa muodossa.

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia ratkaisuja yhteistyössä Dellin kanssa

Dell-yrityskannettavat on suunniteltu ammattikäyttäjien tarpeet huomioiden. Asiakkaamme arvostavat luotettavuutta, käytettävyyttä sekä yhdistettävyyttä toimistoon ja etätyöhön. Siksi me Data Groupissa suosittelemmekin usein sopivimmaksi ratkaisuksi Delliä.

Palvelupaketissa valitsemme tarpeisiisi sopivimmat laitteet ja it-ratkaisut ja varmistamme, että saat ne suoraan käyttöösi. Ylläpidämme ja kehitämme it-ratkaisua toimintasi mukaisesti. Lue lisää täältä.

Data Group on Dell-Platinum -kumppani.

Jaa sisältö