Jaa sisältö

Käyttövalmis mikrodatakeskus helpottaa palvelimen sijoitusta toimistoon

Schneider Electricin uusi Micro Data Center Xpress –mikrodatakeskus sisältää täydellisen datakeskuksen fyysisen infrastruktuurin sekä hallintaohjelmiston yhdessä itsenäisessä ja turvallisessa laitekaapissa.

Reunaverkkosovellusten määrä lisääntyy koko ajan. Sales Director Sami Lakio Schneider Electriciltä kertoo, että palvelinten siirtäminen pilveen voi olla osa yrityksen ratkaisua, mutta kun tietojärjestelmään halutaan lisää nopeutta ja kapasiteettia, mikrodatakeskus voi olla oikea ratkaisu yritykselle. Tällöin osa palvelimista on pilvessä, osa yrityksen omissa tiloissa.

Hybridiratkaisuissa ongelmaksi nousee usein se, että yrityksessä on puutteellinen palvelintila.

– Tila palvelimelle haetaan vaikka vanhasta siivouskomerosta tai toimiston nurkasta. Usein jäähdytys ei riitä tai sulakkeet pamahtelevat, kuvailee Lakio ongelmia.

Schneider Electricin uudet Micro Data Center Xpress -mikrodatakeskukset helpottavat datakeskuskapasiteetin lisäämistä toimistoympäristöihin.

Ratkaisu on avaimet käteen testattu ja standardoitu mikrodatakeskus, jossa yhteen pakettiin on koottu kaikki parhaat käytänteet.

– Mikrodatakeskus on nopeasti asennettavissa, yhteensopiva uusimmille IT-järjestelmille, fyysisesti turvallinen ja etähallinta maksimoi käytettävyyden.

Lakio jatkaa, että ratkaisu voidaan asentaa joustavasti, se on äänieristetty, se sisältää keskeytymättömän virransyötön ja jäähdytyksen. Myös toimitusaika on alan nopein, noin 2–3 viikkoa.

– Hybridiratkaisu voi tuoda myös taloudellista etua, mitä enemmän dataa siirretään pilveen, sitä enemmän se maksaa. Kustannusten lisäksi yleisin syy hankkia mikrodatakeskus on, että pilvipalvelut eivät sovellukaan kaikkiin tarpeisiin, esimerkiksi kaistanleveys voi olla liian pieni ja prosessointinopeus ei ole riittävä.

Netshelter CX -laitekaappi

1. Kehikkoratkaisu kaikkiin ympäristöihin

2. Tehokas äänieristys ja jäähdytys

3. Helppo liikutella

4. Näppärä kaapelinhallinta

5. Tilaa säästävä

Jaa sisältö