Jaa sisältö

Tarjoamme etätyötä helpottavia ratkaisuja - tutustu etuihin

Vaikka etätyöskentely on jo monelle meistä ennestään tuttua, saattaa osa yrityksen prosesseista olla vielä paikkasidonnaisia. Monet yritykset ovat nyt uuden tilanteen edessä työntekijöiden siirtyessä etätöihin. Tutustu alla etätyötä helpottaviin ratkaisuihin, joita voit ottaa oman yrityksesi käyttöön tai tarjota asiakkaillesi.

Helpotusta etätyöskentelyyn Visma Nova Sovelluspalvelun avulla

Visma Novan käyttö pilvipohjaisesti, eli sovelluspalvelussa mahdollistaa ohjelmiston käytön etänä. Siirtyessänne Visma Nova sovelluspalveluun, saatte nyt ensimmäiset 4 kuukautta maksutta, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä. Kampanja koskee Visma Softwaren tarjoamaa Sovelluspalvelua.
Lunasta etu tästä

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen

Helpottaaksemme työajanseurantaa, tarjoamme Visma Entry -työajanseurannan käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä ja käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.
Lunasta etu tästä

Kululaskujen käsittely helpoksi

Kotioloissa työskentelyn mahdollistaminen voi tarkoittaa hankintoja esimerkiksi liittyen toimistotarvikkeisiin tai laitteisiin. Kululaskut on helppo kirjata Visma.net Expensen avulla ja tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä sekä käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.
Lunasta etu tästä

Varmista laskutuksen toimivuus ja kassavirran jatkuvuus

Sähköisellä laskutuksella varmistat laskujen perillemenon nopeasti ja luotettavasti ilman aika- ja paikkariippuvuutta. Tarjoamme Visma.net AutoInvoicen käyttöönottoapua yritysten väliseen verkkolaskutukseen maksutta 30.6. asti.
Lunasta etu tästä

Helpota palkanmaksuprosessia toimittamalla palkkakuitit sähköisesti

Verkkopalkalla varmistat palkkalaskelmien toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin Novasta ilman postittamisen epävarmuustekijöitä. Myös tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät. Käyttöönotto onnistuu helposti ohjeiden avulla ja tarjoamme käyttöönottoon maksutonta tukea 30.6. saakka.
Lunasta etu tästä

Asiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli kaipaat apua yrityksen toimintojen hoitamiseen etänä.
Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä ja mietitään yhdessä, miten voimme olla avuksi.

 

Ota yhteyttä

Jaa sisältö